II Congrés de Salut Mental

II Congrés Internacional sobre Salut Mental i Innovació Digital

II Congrés Internacional sobre Salut Mental i Innovació Digital. Amb motiu d’aquest event, el proper dia 27 de maig, la nostra Directora Médica i cofundadora, la Dra. Julianna Ribera, impartirà un taller sobre innovació tecnològica aplicada a la salut mental.

DADES DE L’EVENT:


Data: 27 de maig de 2022
Lloc: Sala d’actes Hospital Sant Joan de Déu (Fundació Althaia – Manresa)
Horari: De 08:30h a 17:30h

Informació de l’event

El segon Congrés Internacional del grup de recerca sobre Salut Mental i Innovació Social (SaMIS), organitzat conjuntament amb la Càtedra de Salut
Mental de la UVic-UCC, es centrarà en àmbits fonamentals, sovint oblidats en els congressos tradicionals, però que en el context actual són imprescindibles per a avançar cap a un desenvolupament òptim de la salut mental.

Comptarà amb ponents de prestigi internacional sobre: recovery i tot allò que té a veure amb la recerca i innovació de la rehabilitació de les persones afectades per problemes de salut mental; en la mirada transcultural en salut mental i com ajustem les concepcions clàssiques del que és normal i/o patològic en un marc sociocultural globalitzat i transcultural; i finalment en l’aportació de les neurociències a les teràpies psicològiques contextuals, des d’una mirada transdiagnòstica centrada en el desenvolupament d’habilitats per a la millora de la salut mental.

El Congrés es desenvoluparà durant la primera part amb conferències magistrals i debat científic entre els assistents, mentre que a la tarda s’oferiran 3 tallers pràctics simultanis sobre cadascun dels àmbits del Congrés, a més d’un d’innovació tecnològica que ens permetrà descobrir què pot aportar la intel·ligència artificial a la salut mental.