C/ Llacuna 162-164 | 08018 Barcelona          info@amalfianalytics.com

Qui som?

Som una startup que apliquem mètodes d’Intel·ligència Artificial i Machine Learning a la gestió assistencial. La nostra missió és transformar la forma de gestionar els recursos sanitaris, analitzant millor les dades, per equilibrar despeses, recursos i resultats.

Fem fàcil  la introducció d’IA als hospitals,  i ho fem en equip, amb socis i pioners.

Sorgits inicialment com una spin-off de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de Barcelona. A Amalfi hem desenvolupat solucions per gestió que han estat provades i validades per Hospitals i Serveis de Salut.

El nostre equip

Julianna Ribera

Directora mèdica - Co-fundadora
Doctora en medicina y biòloga amb més de 25 anys d’experiència en gestió sanitària a diversos nivells (hospital, primària, planificació, anàlisi de dades). Coordina un equip d’experts en farmacologia, medicina, documentació mèdica, economia de la salut i innovació en sanitat.
LinkedIn

Ricard Gavaldà

CEO - Co-fundador
Catedràtic a la UPC amb 20 anys d’experiència en investigació i transferència tecnològica en Machine Learning i intel·ligència artificial. Lidera un equip de científics i científiques de dades i enginyeres i enginyers informàtics.
LinkedIn

Ramon Roy

Director
CIBE (Columbia Business School), Master en Banca i Finances (UPF) i Enginyer Informàtic (FIB-UPC). Professional TIC amb 35 anys d'experiència tant a sector públic com a empresa privada, ha liderat situacions de canvi complexes a diverses empreses i institucions.
LinkedIn

Marti Zamora

Arquitecte de Software
Màster en ingenieria informàtica i en Data Science. Ha treballat durant més de sis anys en anàlisi de dades clíniques. Lidera el desenvolupament tècnic dels nostres productes per garantir-ne la qualitat, escalabilitat i la utilització de tecnologia punta.
LinkedIn

Ton Rodríguez

DevOps
Enginyer informàtic i màster en informàtica amb una sòlida experiència en seguretat de xarxes i sistemes, desenvolupada com a responsable de ciberseguretat en un laboratori de transferència tecnològica a la UPC. Dissenya, desenvolupa i integra sistemes i aplicacions per millorar els nostres productes i garantir la seguretat de les dades.
LinkedIn

Jordi Roca

Matemàtic
Doctor en matemàtiques amb experiència en aplicacions en bioinformàtica i intel·ligència artificial. Un dels nostres científics de dades amb perfil investigador. Estudia i desenvolupa models predictius per a millorar la fiabilitat i robustesa dels nostres productes.

Marta Cornudella

Desenvolupadora de negoci
Llicenciada en Màrqueting i Publicitat, màster en Market Access i MBA, orientada a client amb estratègies comercials basades en el màrqueting i la comunicació. Experiència en planificació estratègica i desenvolupament de negoci, duent a terme gestió de projectes i negociació de contractes.
LinkedIn

Roger Navarro

Gestor de comptes
Diplomat en Turisme i Tècnic Especialista en Màrqueting, Publicitat i Relacions Públiques. Certificat en Google Analytics i expert en tractament d’imatge. Perfil creatiu i analític, sempre a la recerca de noves propostes que ajudin a l’equip a assolir els nous reptes col·lectius.
LinkedIn

Vitto

Dissenyador UI/UX
Llicenciat en Disseny Gràfic amb postgrau en imatge corporativa. Més de 25 anys d’experiència fent que emissor i receptor trobin el seu llenguatge. Expert en UX/UI. “El disseny gràfic no és el que veus, sino el que has de fer que altres persones vegin” -Edgar Degas-

Manel Aguilar

Enginyer de Software
Grau en enginyeria informàtica amb experiència en l'anàlisi i desenvolupament de productes amb grans volums de dades. És un dels nostres desenvolupadors de software que s'encarrega de l'apartat tècnic dels productes, així com estudia possibles millores en aquests.
LinkedIn

Dades de contacte

Web Map

Suscripció Newsletter

Logo Amalfi Analytics
Icona Localització oficines Amalfi C/ Llacuna 162-164 08018 Barcelona
Icona contacte per mail Amalfi info@amalfianalytics.com
Icona contacte telèfon Amalfi (+34) 936 636 314

AGRAÏMENTS

Amalfi Analytics pot desenvolupar millors productes gràcies al support d’ACCIÓ, CDTI i ENISA.