C/ Llacuna 162-164 | 08018 Barcelona          info@amalfianalytics.com

Qui som?

Som una startup que apliquem mètodes d’Intel·ligència Artificial i Machine Learning a la gestió assistencial. La nostra missió és transformar la forma de gestionar els recursos sanitaris, analitzant millor les dades, per equilibrar despeses, recursos i resultats.

Fem fàcil  la introducció d’IA als hospitals,  i ho fem en equip, amb socis i pioners.

Sorgits inicialment com una spin-off de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de Barcelona. A Amalfi hem desenvolupat solucions per gestió que han estat provades i validades per Hospitals i Serveis de Salut.

El nostre equip

Julianna Ribera

Directora mèdica - Co-fundadora
Doctora en medicina y biòloga amb més de 25 anys d’experiència en gestió sanitària a diversos nivells (hospital, primària, planificació, anàlisi de dades). Coordina un equip d’experts en farmacologia, medicina, documentació mèdica, economia de la salut i innovació en sanitat.
LinkedIn

Ricard Gavaldà

CEO - Co-fundador
Catedràtic a la UPC amb 20 anys d’experiència en investigació i transferència tecnològica en Machine Learning i intel·ligència artificial. Lidera un equip de científics i científiques de dades i enginyeres i enginyers informàtics.
LinkedIn

Marti Zamora

CTO
Màster en ingenieria informàtica i en Data Science. Ha treballat durant més de sis anys en anàlisi de dades clíniques. Lidera el desenvolupament tècnic dels nostres productes per garantir-ne la qualitat, escalabilitat i la utilització de tecnologia punta.
LinkedIn

Ton Rodríguez

Site Reliability Engineer (SRE)
Màster en enginyeria informàtica amb una sòlida experiència en seguretat de xarxes i sistemes, desenvolupada com a responsable de ciberseguretat en un laboratori de transferència tecnològica a la UPC. Ajuda a garantir que els sistemes d'Amalfi siguin segurs, robusts i escalables a la vegada que permetin l'evolució contínua dels nostres productes.
LinkedIn

Jordi Roca

Chief Data Scientist
Doctor en matemàtiques amb experiència en aplicacions en bioinformàtica i intel·ligència artificial. Un dels nostres científics de dades amb perfil investigador. Estudia i desenvolupa models predictius per a millorar la fiabilitat i robustesa dels nostres productes.

Manel Aguilar

Enginyer de Software
Grau en enginyeria informàtica amb experiència en l'anàlisi i desenvolupament de productes amb grans volums de dades. És un dels nostres desenvolupadors de software que s'encarrega de l'apartat tècnic dels productes, així com estudia possibles millores en aquests.
LinkedIn

Daniel Ayyash

Data Scientist
Doble grau en Matemàtiques i Física, màster en Enginyeria Física amb experiència en la indústria en la implementació de solucions basades en la ciència de dades i la intel·ligència artificial, especialment en aquelles aplicades a sèries temporals. Com a Data Scientist d'Amalfi Analytics, s'encarrega de la implementació i millora dels nostres models predictius.

William Orr

Desenvolupador de negoci
Llicenciat en llengües europees per Trinity College Dublin, Irlanda. Gairebé 30 anys a Barcelona a diferents sectors i a diferents perfils d´empresa, interpretant conceptes per comunicar-los al client. No intentis mai vendre una cosa si no creus en ella 100%.
LinkedIn

Vitto

Dissenyador UI/UX
Llicenciat en Disseny Gràfic amb postgrau en imatge corporativa. Més de 25 anys d’experiència fent que emissor i receptor trobin el seu llenguatge. Expert en UX/UI. “El disseny gràfic no és el que veus, sino el que has de fer que altres persones vegin” -Edgar Degas-

Dades de contacte

Web Map

Suscripció Newsletter

Logo Amalfi Analytics
Icona Localització oficines Amalfi C/ Llacuna 162-164 08018 Barcelona
Icona contacte per mail Amalfi info@amalfianalytics.com
Icona contacte telèfon Amalfi (+34) 936 636 314

AGRAÏMENTS

Amalfi Analytics pot desenvolupar millors productes gràcies al support d’ACCIÓ, CDTI i ENISA.