C/ Llacuna 162-164 | 08018 Barcelona          info@amalfianalytics.com

Qui som?

Som una startup que apliquem mètodes d’Intel·ligència Artificial i Machine Learning a la gestió assistencial. La nostra missió és transformar la forma de gestionar els recursos sanitaris, analitzant millor les dades, per equilibrar despeses, recursos i resultats.

Fem fàcil  la introducció d’IA als hospitals,  i ho fem en equip, amb socis i pioners.

Sorgits inicialment com una spin-off de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de Barcelona. A Amalfi hem desenvolupat solucions per gestió que han estat provades i validades per Hospitals i Serveis de Salut.

El nostre equip

Julianna Ribera

Directora mèdica - Co-fundadora
Doctora en medicina y biòloga amb més de 25 anys d’experiència en gestió sanitària a diversos nivells (hospital, primària, planificació, anàlisi de dades). Coordina un equip d’experts en farmacologia, medicina, documentació mèdica, economia de la salut i innovació en sanitat.
LinkedIn

Ricard Gavaldà

CEO - Co-fundador
Catedràtic a la UPC amb 20 anys d’experiència en investigació i transferència tecnològica en Machine Learning i intel·ligència artificial. Lidera un equip de científics i científiques de dades i enginyeres i enginyers informàtics.
LinkedIn

Ramon Roy

Director
CIBE (Columbia Business School), Master en Banca i Finances (UPF) i Enginyer Informàtic (FIB-UPC). Professional TIC amb 35 anys d'experiència tant a sector públic com a empresa privada, ha liderat situacions de canvi complexes a diverses empreses i institucions.
LinkedIn

Marti Zamora

Arquitecte de Software
Màster en ingenieria informàtica i en Data Science. Ha treballat durant més de sis anys en anàlisi de dades clíniques. Lidera el desenvolupament tècnic dels nostres productes per garantir-ne la qualitat, escalabilitat i la utilització de tecnologia punta.
LinkedIn

Ton Rodríguez

DevOps
Enginyer informàtic i màster en informàtica amb una sòlida experiència en seguretat de xarxes i sistemes, desenvolupada com a responsable de ciberseguretat en un laboratori de transferència tecnològica a la UPC. Dissenya, desenvolupa i integra sistemes i aplicacions per millorar els nostres productes i garantir la seguretat de les dades.
LinkedIn

Jordi Roca

Matemàtic
Doctor en matemàtiques amb experiència en aplicacions en bioinformàtica i intel·ligència artificial. Un dels nostres científics de dades amb perfil investigador. Estudia i desenvolupa models predictius per a millorar la fiabilitat i robustesa dels nostres productes.

Marta Cornudella

Desenvolupadora de negoci
Llicenciada en Màrqueting i Publicitat, màster en Market Access i MBA, orientada a client amb estratègies comercials basades en el màrqueting i la comunicació. Experiència en planificació estratègica i desenvolupament de negoci, duent a terme gestió de projectes i negociació de contractes.
LinkedIn

Roger Navarro

Gestor de comptes
Diplomat en Turisme i Tècnic Especialista en Màrqueting, Publicitat i Relacions Públiques. Certificat en Google Analytics i expert en tractament d’imatge. Perfil creatiu i analític, sempre a la recerca de noves propostes que ajudin a l’equip a assolir els nous reptes col·lectius.
LinkedIn

Vitto

Dissenyador UI/UX
Llicenciat en Disseny Gràfic amb postgrau en imatge corporativa. Més de 25 anys d’experiència fent que emissor i receptor trobin el seu llenguatge. Expert en UX/UI. “El disseny gràfic no és el que veus, sino el que has de fer que altres persones vegin” -Edgar Degas-

Jose Munuera

Científic de dades
Graduat en biotecnologia màster en bioinformàtica i bioestadística, amb experiència en Machine Learning i intel·ligència artificial. El nostre científic de dades principal, és responsable de tots els aspectes relacionats amb l’anàlisi de dades, informes i d’assegurar que els nostres productes ajuden els gestors a ser més eficients.
LinkedIn

Dades de contacte

Web Map

Suscripció Newsletter

Logo Amalfi Footer Blanc
Icona Localització oficines Amalfi C/ Llacuna 162-164 08018 Barcelona
Icona contacte per mail Amalfi info@amalfianalytics.com
Icona contacte telèfon Amalfi (+34) 936 636 314