C/ Llacuna 162-164 | 08018 Barcelona          info@amalfianalytics.com

Trajectòries evolutives de pacients

Trajectòries evolutives de pacients. Aquesta eina mostra l’evolució de les persones ateses per un determinat procés, més enllà de l’evolució natural de la pròpia malaltia. Permet conèixer els diferents estats al llarg de la història, des dels estats previs al diagnòstic i complicacions, fins a la seva ressolució final.

Es pot aplicar tant a processos aguts, per avaluar el curs real dels pacients en episodis a l’hospital, com a malalties cròniques, amb una evolució d’anys, i atencions a diferents nivells assistencials.

TEA genera trajectòries d’estats complexes amb dades sanitàries, socials, demogràfiques i econòmiques. Treballa amb tota la població atesa i té la visió complerta i real dels casos.

Amalfi Analytics ha desenvolupat nous algorismes per inferir models de Markov multi estat que no són lineals. Un mateix estat pot tenir diferents “següents estats” que indiquen evolucions a condicions clínicament diferents.

La tecnologia desenvolupada per Amalfi utilitza uns algorismes que proporcionen una descripció de cada estat, la mitjana de permanència i la probabilitat de transició a altres estats, de manera que els experts poden formular recomanacions i avaluar els riscos.

Un segon algorisme pot situar a un pacient en l’estat de la trajectòria en el que es troba i calcula les trajectòries que el pacient seguirà amb major probabilitat en el futur.

Estem actualitzant la documentació. En breu podràs descarregar el cas d’ús

Dades de contacte

Web Map

Suscripció Newsletter

Logo Amalfi Analytics
Icona Localització oficines Amalfi C/ Llacuna 162-164 08018 Barcelona
Icona contacte per mail Amalfi info@amalfianalytics.com
Icona contacte telèfon Amalfi (+34) 936 636 314

AGRAÏMENTS

Amalfi Analytics pot desenvolupar millors productes gràcies al support d’ACCIÓ, CDTI i ENISA.